Energielabel

Meer wooncomfort, hoger energielabel

Goed onderhoud van een woning is meer dan af en toe een schilderbeurt. Als woningvereniging doen wij er alles aan om onze woningen in een prima staat te houden. Behalve regulier onderhoud doen wij daarom, waar nodig, aanpassingen om woningen te laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Zowel op het gebied van wooncomfort (revitaliseren) als duurzaamheid (verduurzamen).

Revitaliseren

Delen van een huis die intensief gebruikt worden, zijn eerder aan onderhoud toe. Daarom vervangen wij na verloop van tijd de keuken en het sanitair van onze woningen. Zo’n verbouwing geeft natuurlijk wel wat overlast. Daarom plannen we de werkzaamheden in goed overleg met bewoners, en werken we samen met betrouwbare partners. Het resultaat mag er zijn: een goed onderhouden woning waarin het plezierig wonen is.

Verduurzamen

Door goed onderhoud kunnen onze woningen jaren mee. Maar tijden veranderen en de technologie staat niet stil. Daarom zoeken en creëren wij kansen om onze woningen energiezuiniger te maken. Dit doen wij door aanpassingen op het gebied van isolatie en installatietechniek. Zo dragen wij zorg voor het milieu én onze bewoners. Want energiemaatregelen hebben een positief effect op zowel energieverbruik als wooncomfort.
 

Revitaliseringsprojecten

Hieronder vindt u een overzicht van projecten op dit gebied: