test

Meer kansen voor woningzoekenden

stenen

Nederweert wordt steeds populairder. Dat merken we in de stijgende vraag naar betaalbare huurwoningen. Het aantal woningen dat jaarlijks vrijkomt, is onvoldoende om alle woningzoekenden aan een passende woning te helpen. Daarom zetten we in op uitbreiding van onze woningvoorraad. We richten ons vooral op compacte en betaalbare woningen, onder andere voor starters en statushouders, want daarnaar is de vraag het grootst.

Bouwen aan meer woonruimte

De huizenmarkt is constant in beweging. Als woningvereniging bewegen we natuurlijk mee. We stemmen ons aanbod zo goed mogelijk af op de vraag. Samen met partners als gemeente en belangenverenigingen zoeken we voortdurend naar kansen om nieuwe woningen te realiseren, of bestaande woningen beter geschikt te maken voor de huidige markt. Zo bouwen we letterlijk én figuurlijk aan meer woonruimte.

Woningen verduurzamen

We bouwen niet alleen aan nieuwe woningen, maar richten ons ook op het verduurzamen van bestaande woningen. Bijvoorbeeld door betere isolatie of het plaatsen van zonnepanelen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van onze huurders. We combineren deze woningaanpassingen met gepland buitenonderhoud, zodat u als huurders er zo min mogelijk last van ondervindt.