huurders

Onze klanten

Huurders

Klein, betrouwbaar en betrokken

Als woningcorporatie zijn we betrokken bij het wel en wee van onze klanten. Huurders zijn bij ons mensen, geen nummers. Dit komt niet alleen voort uit onze bescheiden omvang. Als Woningvereniging Nederweert hebben we oprechte aandacht en interesse voor iedereen die wil wonen in Nederweert, of in een van de omliggende dorpskernen. U mag van ons verwachten dat we goed naar u luisteren en onze afspraken nakomen. Wij streven ernaar alles in één keer goed te doen.

Woningcorporatie tussen de mensen

Wij willen ons werk zo veel mogelijk uitvoeren tussen de mensen waarvoor we het doen. In plaats van in te vullen waar u als klant behoefte aan heeft, luisteren wij liever naar u. Zo ontdekken wij uw ware woonwensen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit onze laagdrempelige dienstverlening en de manier waarop we wijkinitiatieven organiseren. Dit doen we altijd samen met onze huurders. Maar het blijkt ook uit hoe we onszelf als woningcorporatie georganiseerd hebben: overzichtelijk, laagdrempelig en aanspreekbaar.

Wonen in Nederweert

In Nederweert en omgeving voelen velen zich thuis. Onze huurwoningen en koopwoningen worden omringd door groene ruimte en rijke voorzieningen. Wonen in ons werkgebied betekent vrijheid om te doen wat u leuk vindt en te gaan waarheen u wilt. Wij hopen van harte dat wij u binnenkort als klant mogen verwelkomen in de tuin van het Zuiden.

Bekijk hier het actuele overzicht aan huurwoningen en koopwoningen