Verwarmingsbedrijf Feenstra waarschuwt voor nep-monteurs

Verwarmings- en installatiebedrijf Feenstra krijgt meldingen over nepmonteurs/oplichters.

De laatste paar weken krijgen zij dagelijks meldingen van bewoners dat er een monteur op de stoep staat, die zegt dat hij van Feenstra is. Deze meldingen komen van zowel woningeigenaren als van huurders uit de regio Noord-Holland, midden Nederland, omgeving Enschede en Boxmeer. Ze zien echter dat het gebied zich dagelijks uitbreidt

Deze 'nepmonteurs/oplichters' zeggen dat zij door Feenstra zijn gestuurd. Zij vragen om een contante betaling en vertellen dat wanneer u een contract met ons heeft, u de eventuele onterecht geïncasseerde kosten weer bij Feenstra kunt declareren.

Goed om te weten

  • Feenstra neemt altijd vooraf contact met u op voordat ze een monteur naar uw adres sturen. Mocht dit in een enkel geval niet gebeurd zijn: de medewerkers kunnen zich altijd legitimeren.
  • Zij vragen nooit om contante betaling. Bij Feenstra betaalt u altijd via incasso of met een factuur.
  • Twijfelt u alsnog? Bel dan eerst de klantenservice van Feenstra (tel. 088 8455 000) voordat u de monteur binnenlaat. De monteurs hebben hier begrip voor.

Feenstra heeft inmiddels melding bij de politie gedaan
De politie laat hen weten dat bewoners echter zelf verantwoordelijk zijn wie zij in de woning toelaten. Wij vragen u oplettend te zijn en Feenstra in een verdachte situatie te informeren. Tevens adviseren wij u dit ook direct bij de politie te melden, zodat zij eventueel actie kunnen nemen.

Terug naar overzicht