Corona-virus update Woningvereniging Nederweert

In deze update houdt Corry Keulen, directeur-bestuurder, u op de hoogte over wat de ontwikkelingen van het corona-virus inhouden voor u en Woningvereniging Nederweert

We zijn inmiddels 2 weken verder nadat de regering strikte maatregelen afkondigde voor de aanpak van het corona-virus
Maatregelen, die een grote impact hebben op het sociale leven van ons allemaal. Ouderen en kwetsbare mensen missen als eerste de sociale contacten met hun dierbaren en directe omgeving. Veel ouders met schoolgaande kinderen zijn nu van de ene op de andere dag samen thuis en moeten daar eventueel thuiswerk combineren met onderwijstaken. Boodschappen doen kan nog, maar wel met strikte hygiëne en veiligheidsmaatregelen en een wandelingetje maken is ook niet meer vanzelfsprekend. Een moeilijke tijd, waarin het vooral belangrijk is dat we elkaar helpen.

Betalingsproblemen door corona?
Helaas krijgen sommige mensen ook te maken met inkomensverlies. Vooral zzp'ers en mensen die in de horeca werken kunnen hier de dupe van worden. Het kan daardoor voorkomen dat u als huurder in betalingsproblemen komt. Samen proberen we er alles aan te doen om u de komende tijd te helpen en huurachterstanden zo veel mogelijk te voorkomen.

Neem contact met ons op bij betalingsproblemen
Misschien kunt u terugvallen op een regeling vanuit de overheid of de gemeente. Dat is natuurlijk fijn, maar misschien duurt het even voordat zo’n regeling daadwerkelijk aan u is uitbetaald. Als u verwacht dat u uw huur niet kunt betalen, neem dan meteen contact op met onze woonconsulent, Robin Sijben. Hij kijkt graag samen met u naar een oplossing. U bereikt Robin via r.sijben@wvnederweert.nl en (0495) 63 20 50.

Een bezoek op afspraak is nu helaas niet mogelijk vanwege uw en onze gezondheid
Veel van onze huurders behoren tot de kwetsbare groep vanwege leeftijd of gezondheid. 
U kunt ons wel nog steeds bereiken via telefoon, e-mail en de WocoAPP.
Reparaties die niet dringend zijn worden zoveel mogelijk naar een latere datum verplaatst.

Woningvereniging Nederweert werkt in de cloud
Dat houdt in dat onze medewerkers ook vanuit huis kunnen werken. Er zijn een (beperkt) aantal mensen op kantoor aanwezig om de inkomende telefoon aan te nemen. De overige medewerkers werken vanuit huis. Door de beperkte bezetting op ons kantoor zullen wij in sommige gevallen mogelijk minder telefonisch bereikbaar zijn. Graag vragen wij uw begrip hiervoor.

Afspraken betreffende woningmutaties gaan vooralsnog door
Wij verzoeken u hierbij wel om bij eindopleveringen en eindbezichtigingen maar met maximaal 1 persoon aanwezig te zijn.

Wilt u contact met ons opnemen, stuur ons dan bij voorkeur een e-mail naar info@wvnederweert.nl
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Wij houden dagelijks de richtlijnen in de gaten en volgen die op.

Terug naar overzicht