Franciscanessenhof

Laat het ons weten!

contact

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u tevreden? Of niet tevreden? Laat het ons weten. Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. En gaat er iets mis, dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing.

Bel, kom langs of mail ons. Of gebruik ons contactformulier

Als u niet tevreden bent

Al werken we nog zo zorgvuldig, soms gaat er toch iets mis. Heeft u een opmerking of klacht waar u een formele reactie op wilt? Neem dan persoonlijk contact met ons op. We gaan meteen op zoek naar een passende oplossing. En komen we er samen niet uit, dan wijzen we u de weg naar een persoon of commissie die u verder helpt.
Download hier de folder Als u niet tevreden bent.

Voorleggen aan het Management Team

Bent u niet tevreden over de afhandeling van uw klacht door medewerkers van de woningvereniging, of over de door hen geboden oplossing? Neem dan contact op met het Management Team van onze woningvereniging. Vermeld hierbij duidelijk dat het om een klacht gaat. Het Management Team zoekt samen met u naar een oplossing. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Regionale Geschillen Commissie

Niet tevreden over de afhandeling van uw klacht door Woningvereniging Nederweert, of over de geboden oplossing? Meld uw klacht bij de Regionale Geschillen Commissie (RGC). Dit is een onafhankelijke commissie voor tien woningcorporaties uit Noord- en Midden Limburg. In het regelement hieronder leest u meer over de werkwijze van de RGC, en hoe u een klacht aan hen kunt voorleggen.

Reglement RGC Klachtenformulier