test

De mensen achter woningvereniging Nederweert

foto

Voor een kleine woningvereniging zijn we behoorlijk ambitieus in wat we voor onze klanten willen bereiken. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers, die zich dagelijks inzetten om u prettig te laten wonen. Daarnaast werken we intensief samen met professionele partners, want samen bereiken we het meest.

Waar je ons op mag herkennen

Binnen onze woningvereniging staan vier kernwaarden centraal. Deze kernwaarden bepalen wie we zijn en hoe wij de dingen doen. Dit is waar je ons op mag herkennen:
 

  1. We staan tussen de mensen: als relatief kleine organisatie hebben we korte lijnen met klanten en partners. Hierdoor hebben we veel gevoel met de praktijk en weten we wat er écht leeft en speelt. We vullen niet in waar een ander behoefte aan heeft, maar ontdekken dit liever samen. Zo zorgen we ervoor dat we de juiste dingen doen.
  2. We zien het graag simpel: als minder grote speler in de volkshuisvestelijke markt weten we wat een euro waard is. Bij ons hoef je dan ook geen onnodige fratsen te verwachten. We zoeken vernieuwingen niet in allerlei spannende, opwindende zaken, maar juist in de simpele dingen die nut hebben en praktisch zijn.
  3. We kunnen op elkaar bouwen: onze organisatie voelt aan als een kleine familie, waarbij de mens centraal staat. We gaan open en respectvol met elkaar om en weten dat we als team op elkaar kunnen bouwen. Dat is niet alleen prettig voor collega’s, maar ook voor u als klant. We zorgen er immers samen voor dat we het werk gedaan krijgen. En zit het even tegen, dan zorgen we er als team voor dat het alsnog goed komt.
  4. We checken of de ander tevreden is: als we klanten geholpen hebben, laten we ze niet in één keer los. We checken achteraf of alles naar wens is en bieden waar nodig nazorg. Zo weten we zeker dat de klant tevreden is.

Als woningvereniging zijn we goed geworteld in ons werkgebied. We kennen de weg en staan klaar om ook u op weg te helpen. Samen maken we Nederweert tot een prachtige plek om te wonen!