WocoAPP

Download gratis de WocoAPP op uw telefoon en/of tablet en u heeft Woningvereniging Nederweert binnen handbereik!

WocoAPP

Met deze App willen we het onze huurders nog gemakkelijker maken contact met ons op te nemen. Nooit meer zoeken naar telefoonnummer, website of mailadres. U heeft de App altijd bij de hand. U kunt 24 uur per dag uw vraag stellen of een reparatie melden. Een foto bij uw reparatieverzoek scheelt u veel typewerk.

De app is beschikbaar voor Android (vanaf versie 5.0) en voor iOS (vanaf versie 10.3). De WocoAPP herkent u aan het icoon zoals op de afbeelding hiernaast. U kunt de WocoAPP gratis downloaden in de Google Play Store of App Store. Registreer u op uw adres en de app is klaar voor gebruik.

WocoAPP icoon

Hoe werkt het?
In het beginscherm heeft u keuze uit 4 opties:

  • Reparatie melden
  • Bericht versturen
  • Direct corporatie bellen
  • Bezoek website

Vervolgens kunt u in slechts enkele stappen aangeven wat er kapot is of uw verhaal doen. Als u een foto toevoegt zien wij direct wat er aan de hand is en kunnen wij u beter en sneller van dienst zijn.

Natuurlijk kunt u ook uw reparatieverzoeken en berichten op de voor uw bekende wijze blijven doorgeven. Wilt u gebruik maken van de WocoAPP en lukt het niet, dan helpen wij u graag. Laat het ons even weten of kom even langs op kantoor. Misschien staat u vraag hier ook tussen: Veel gestelde vragen WocoAPP >>