horecaplein

Wonen in Nederweert

kapel

Wonen in Nederweert betekent wonen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Centraal gelegen, goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Hier vind je de sfeer van een dorp in combinatie met het gemak van stadse voorzieningen. Mensen zien elkaar nog en hebben tijd voor een praatje. Kortom: in Nederweert is het leven goed!

Natuur om de hoek

Vlakbij Nederweert ligt nationaal park De Groote Peel. Volgens veel inwoners is dit het mooiste stukje van onze regio. Vroeger was het de plek waar mensen turf uitgroeven: ‘het zwarte goud van de Peel’. Tegenwoordig wordt het natuurgebied vooral gewaardeerd om zijn schoonheid, rust en de vele vogels die er leven. Het natuurgebied leent zich voor allerlei vormen van recreatie: wandelen, hardlopen, fietsen. Of gewoon genieten van de natuur en alles wat daarin groeit en bloeit. Lekker buiten!

Van buiten naar binnen

De natuur als buur is natuurlijk heerlijk, maar niet elke dag is een vrije dag. Gelukkig zijn ook onze straten en pleinen rijkelijk voorzien van ruimte en groen. Op weg naar hobby, werk of winkel komt u door fraai ingerichte en overzichtelijke straten. Vanuit elk raam in uw huis kunt u de seizoenen zien. Dat geeft een vrij gevoel.

Een modern dorp

Nederweert is een modern dorp met karakteristieke elementen. Tussen de nieuwe woningen ziet u ook gebouwen staan van decennia geleden. Dankzij goed onderhoud en fraaie architectuur bestaan oud en nieuw hier naast elkaar. Nederweert leeft!

Ontdek een wereld aan mogelijkheden

In Midden-Limburg, vlakbij de Brabantse grens, ligt een wereld aan mogelijkheden op u te wachten. Als woningvereniging zijn we trots op ons werkgebied. Kom eens kijken, dan begrijpt u waarom!