feesttent

Voorzieningen & activiteiten in Nederweert

nederweert centrum

Een fijn huis, dat is belangrijk. Maar wat is een fijn huis? Dat is niet alleen een huis dat past bij uw woonwensen, ook de omgeving telt mee. U woont tenslotte niet alleen in een huis, maar ook in een straat, een wijk, een dorp.

Meer dan een huis

Uw woonomgeving is voor ons bijna net zo belangrijk als het huis dat wij aan u verhuren. Samen met bewoners doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u die voorzieningen kunt gebruiken die voor u belangrijk zijn. Of het nu gaat om een speeltoestel, honden-uitlaatplaats, zebrapad of bankje in het plantsoen: Woningvereniging Nederweert denkt graag met u mee. 

Voorzieningen

Nederweert is rijk aan algemene voorzieningen. Winkels, restaurants, scholen, zorg, we hebben het allemaal. Daarmee is Nederweert een plek om te leven, wonen, werken en recreëren.

Evenementen en festiviteiten

In onze regio wordt veel georganiseerd. Van een kleine buurtactiviteit tot een groot festival, zoals Raadpop, Moulin Blues, RascalFest of Festeynder plein. Van kermis tot huttenbouwweek, van bridge drive tot het alom bekende auto-evenement ‘Nederweert on wheels’; jong en oud kan zich hier vermaken.

Sociale verbinding

Nederweert is een dorp vlakbij een stad. De sociale verbinding tussen mensen vormt een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Dat merk je aan het rijke verenigingsleven en de betrokkenheid van bewoners bij (het onderhouden van) hun woonomgeving.

Dorp met een kloppend hart

Het nieuw ingerichte dorpshart heeft een aantrekkingskracht die verder reikt dan Nederweert zelf. Veel mensen maken gebruik van het gezellige horecaplein met zijn vele terrasjes en winkels. In de zomer, als de terrassen vol zitten, is het niet moeilijk te bedenken waarom ons dorpshart genomineerd is voor het gezelligste plein van Nederland!