teaser

Wonen in het mooie Nederweert

test

We zijn trots op ons werkgebied. Trots dat we onze woningen in zo’n mooie omgeving mogen verhuren. Nederweert en omgeving is groen. Je zou het zomaar ‘de tuin van het Zuiden’ kunnen noemen. In Nederweert wonen betekent: buiten wonen. Een plek om te genieten van rust en ruimte. Wonen in kwalitatief hoogwaardige huizen, gelegen aan mooi verzorgde lanen en straten. Met de natuur als goede buur. Wie even met de auto of fiets rond rijdt, ziet wat voor moois onze omgeving te bieden heeft.

De sfeer van Nederweert

Nederweert ligt in de provincie Limburg, vlakbij de Brabantse grens. Met ruim 16.700 inwoners op een oppervlakte van meer dan 100 km² is het een plek waar u vrij kunt wonen en recreëren. Naast het dorp Nederweert bestaat onze gemeente uit een aantal kleinere kernen, elk met hun eigen sfeer en karakter. Daaromheen bevinden zich drie prachtige natuurgebieden: Nationaal Park De Groote Peel, het Weerterbos en het vennengebied Sarsven en De Banen. Nederweert wordt bovendien doorkruist door maar liefst drie kanalen. Opgeteld levert dit een afwisselende en aantrekkelijke woonomgeving op waar velen zich thuis voelen.

Voor ieder wat wils

Of je nu oud bent of jong, afkomstig uit het zuiden van het land of uit een andere regio, werkt, zorg geeft of zorg ontvangt, onderneemt of je leven op een andere manier invult: Nederweert heeft iedereen wat te bieden. Als woningvereniging zijn we er trots op dat we zo veel verschillende mensen aan een fijne woning kunnen helpen.

Ontdek Nederweert zelf

Dankzij haar unieke ligging is Nederweert een levendig dorp dat de rust van de natuur combineert met het gemak van stadse voorzieningen. Een plekje om te koesteren waar we met recht trots op zijn. Kom langs en ontdek het zelf!