omgeving

Prettig wonen & leven

Kerk

Als woningvereniging vinden wij een prettige woonomgeving enorm belangrijk. De woning die u huurt, is daar natuurlijk onderdeel van. Maar er is meer. Want ‘wonen’ is niet alleen ingeschreven staan op een adres. Het is ook: je thuis voelen, mensen ontmoeten, werk, hobby’s en vrijetijdsbesteding. Wat een geluk dat er hier zo veel te doen is!

Veelzijdig Nederweert

De regio Nederweert is bijzonder aantrekkelijk als woonomgeving. Aan de ene kant is er rust, ruimte en natuur. Aan de andere kant bruist het van de activiteiten en evenementen. Naast voorzieningen die het leven comfortabel maken, kunt u kiezen uit vele sportclubs en andere verenigingen. Of u nu op sportief, culinair, cultureel of muzikaal gebied bezig wilt zijn, de regio Nederweert biedt eindeloos veel mogelijkheden voor jong en oud.

Goede onderlinge contacten

Contacten met buurtgenoten dragen bij aan de mate waarin u zich thuis voelt. Het gaat er niet om dat u samen verjaardagen viert, heel simpel elkaar groeten is al een hele mooie manier om verbonden te zijn. Gelukkig vinden we dat hier in Midden-Limburg nog heel gewoon. Bovendien zijn er diverse buurtverenigingen die regelmatig activiteiten organiseren. Zo houden we Nederweert samen leefbaar én plezierig.

Volop bedrijvigheid

In ons werkgebied zijn vele grote en kleine bedrijven gevestigd. Van horeca en gezondheidszorg tot detailhandel, bouw en techniek. Weert ligt om de hoek, en op minder dan een halfuur rijden vindt u steden als Roermond en Eindhoven, met elk hun eigen karakter en bedrijvigheid. Daarmee is Nederweert de ideale woonplaats voor mensen die centraal maar toch landelijk willen wonen.

De vrije ruimte

De groene ruimte beperkt zich hier niet tot ons buitengebied. Ook binnen de woonkernen is ruimte vrijgemaakt voor de natuur. Zo stemmen we het straatbeeld af op onze natuurlijke omgeving. Bovendien besteden we veel zorg aan de inrichting van straten, parkjes en plantsoenen, zodat u met plezier door ons werkgebied loopt, fietst of rijdt.

Nederweert: een plek om je thuis te voelen!