test

Aantrekkelijk woningaanbod

kanaal

Als klant van Woningvereniging Nederweert kunt u rekenen op een aantrekkelijk woningaanbod met zowel huur- als koopwoningen. Woningen met voldoende ruimte van hoge kwaliteit, die toch betaalbaar zijn voor huishoudens met een lager inkomen. Naast deze betaalbare kwaliteitswoningen hebben we ook luxere woningen in ons bestand. Voor bewoners die meer te besteden hebben en op zoek zijn naar ultiem wooncomfort.

Wonen met ambitie

Door de centrale ligging en prima infrastructuur is Nederweert een uitstekende plek om wonen en werken te combineren. Zowel Nederweert zelf als de directe omgeving kent veel bedrijvigheid. Maar ook een stad als Eindhoven ligt op slechts 20 minuten rijden. Wij verhuren diverse woningen en appartementen voor een- en meerpersoonshuishoudens.

Een fijne plek om op te groeien

Nederweert is een ideale plek voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Onze eengezinswoningen liggen aan ruim opgezette straten met veel ruimte en groen. Veel woningen hebben een eigen tuin. Daarnaast is er in elke wijk een geschikte plek om buiten te spelen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. In Nederweert zijn verschillende type scholen, die veelal op loop- of fietsafstand liggen van onze woningen.

Prettig oud worden

In Nederweert kun je je leven lang wonen. Het woningaanbod voor senioren, varieert van compacte, gelijkvloerse bungalows tot moderne seniorencomplexen als Domus Bona Ventura en Antonius-Veste. Met hun ruime, zorggeschikte appartementen zijn deze locaties van alle gemakken voorzien. Bovendien hebben ze een zeer actieve bewonersorganisatie.

Wonen met zorg

Heeft u zorg nodig? Voor bewoners met een zorgvraag hebben wij speciale aanleun- en zorgwoningen in ons bestand. Verder heeft Nederweert een multifunctioneel gezondheidscentrum. Hier vindt u allerlei zorg- en ondersteunende diensten onder één dak.

Download hier de folder Welkom voor praktische informatie als u gaat huren bij Woningvereniging Nederweert.

Bekijk ons huur- en koopaanbod

Benieuwd welke van onze beschikbare huur- en koopwoningen het best bij uw situatie en woonwensen past? Bekijk dan het actuele aanbod.

Woningaanbod